Sunday 20 March 2011

Rüya (2)

Ece rüyası çok tuttu, başka bi rüyadan bahsedecem şimdi.

Artık stresini yaşamaktan gına geldiği yıllardır gördüğüm bir rüya var: Ortaokulda bi senenin son tarih sınavını kaçırmışım, öncekilere de girmemişim. Geçmek için buna girmem şart, ama sınav da hemen yarınmış. Yüzlerce sayfa da ezberlenecek şey var. Gözünü yidiğimin tarih dersi anlaşımız malum. Her uyandığımda stresini geçirmek için mantığımı kullanıp, "olm sen doktora yapmıyon mu heaaa demek ki ortaokul çok geride kalmış" diye kendimi sankinleştirmeye çalışıyom.

Hayırlara vesile işşalla.


4 comments:

  1. :) orta 2de tarihim ilk dönem 2 gelmişti karnemde. zayif sanirim iki ile basliyordu yaklasik 20 sene olacak :) hafizam berbat. sonra tarih hocasi okulun en basarili ogrencilerinden biri oldugumu ogrenip. yav niye demiyorsun bana demisti anneme. hemen duzeltirdim notunu diye :) hic sevmedim zaten o tarihi. sanirim turk tarihiydi..

    bulutcum ben nuray mert filan bekledim ruyada acikcasi :)

    ReplyDelete
  2. abi zaten ne tarihi olacak işte, denize döktük, matbaa geç gelmeyeydi iyiydi, zararlı ve zararsız cemiyetler, ot kök. öğrenip durduğumuz asklerlerin tarihidir mealinden bir şey demiş zat-ı muhteremin biri. Nefrete suçlarına karşı ajandamdan sandım ama bulamadım, nerdeydi.

    bu hoş bi rüya değildi ama nuray mert olaydı "kabus" yazardım emin ol :)

    ReplyDelete
  3. çok güldürdün bulut :)

    valla eceden sonra aklima nuray geldi hic dusunmeden. baska bi entellektuel abla bulamadim..

    ReplyDelete
  4. aaa, pelin batu dururken... banu'yu kaybettik zati.

    ReplyDelete