Saturday 19 February 2011

Rüya

Sabah denişik bir rüyadan uyandım: Ece Temelkuran'la birbirimize karşı boş değilmişiz...

Gazete okumaya bi ara mı versem acaba? Nayır, nayır... Medyanın bi günahı yok, Ece'nin günahı hiç yok. Bu yalnızlığa, tek tüfekliğe bi ara ver(e)mediğim için galiba bu rüyalar :)

Ama Ece'yi de çok severim. Özgür'ü de pek çok severim. En iyisi, "hayırdır inşallah"ımı Özgür ve Ece için kullanayım kendimden uzaklaşayım.

8 comments:

  1. entellektüel ve fantastik bir rüya olmuş :)

    ReplyDelete
  2. olm ne yazdıysam o lan. ece'ylen aramızda bişey yok yani. harbiden çok narin bi rüyaydı. uyandığımda içimde kalan his buydu yani: "o da beni seviyor". o kadar. (afedersin bahar) kamyonu devirmeli değil yani :)

    ReplyDelete
  3. Entellektüelliğini nasıl değerlendirdin ardılcanım:)?
    Ben de sık sık rüyamda sırrı babayı görüyorum,kendisi de politik ve entellektüel bir zat zira ama böyle hislere kapılmıyor yüreğim:))

    Hadi hadi var bişi."Özgür olmasa ulen,ben var ya ben..." didiğini duydum getti valla!

    ReplyDelete
  4. rüyanın içeriğini bilmediğim için öyle dedim :) yani oturup türkiye'deki demokrasi sorunu üzerine de konuşmuş olabilirlerdi. bu hem entellektüel hem fantastik olurdu rüyada olması bakımından. eğer ki devrilen herhangi bir vasıta olduysa da entellektüel biri ile olması bakımından da fantastik olmuştur. diye düşündüm özetle :D

    ReplyDelete
  5. valla rüyanın öncesini şimdi ben de tam çıkaramadım. sonundaki olay kalmış bende. çocuksu bi sevgi yani.

    bahar, zati baba dediğin adamla öyle hislere kapılma yani derim ben. bizim aramızda on sene var yok. sevenneri ayırman layn.

    ReplyDelete
  6. Sağol bulut nasihatin için.Merak etme kapılmıyor yüreğim!
    Sevenleri kıtalar ayırmış bize ne hacet anam!

    ReplyDelete
  7. allahtan rüya görmüyorum! görüyorsam da iyi ki hatırlamıyorum :D

    ReplyDelete
  8. cinsellik çağrışımlı haber/yazı her zaman ilgi çeker kuralı sekmedi lan :) şu kısacık yazı blogun koment rekorunu kırdı.

    ReplyDelete